Pur plaer vegetal pels amants de l'ametlla

Els nostres productes

ELS NOSTRES PRODUCTES

Les nostres begudes estan elaborades amb ametlles d'alta qualitat. Troba la teva i gaudeix de tot el sabor mentre tens cura de la teva salut!

Triem les millors ametlles i les tractem respectuosament per mantenir tot el seu sabor i conservar tot els seus nutrients naturals. Vols saber-ne més?

Com ho fem

LES NOSTRES RECEPTES

Ets més de dolç o de salat? No importa, tenim idees per a tots els gustos.

Més receptes

Preguntes freqüents

Som respectuosos amb el medi ambient i treballen per reduir el nostre impacte. Els nostres envasos amb certificació FSC protegeixen els boscs i els animals que els habiten. A més, els nostres packs són reciclables i un 83 % d’origen vegetal. Gràcies a les nostres polítiques mediambientals, aconseguim reduir un 15 % les emissions de CO2 (Certificat per Carbon Trust).

Recomanem que, un cop obert el bric, es conservi a la nevera entre 3/4 dies. Això no vol dir que, passats aquests dies, el nostres producte no es pugui consumir o estigui malament, sinó que perd alguna qualitat organolèptica, és a dir, pateix algun canvi en el sabor, la olor, el color o la textura. T’animem a utilitzar els teus sentits i així evitaràs llençar el producte en bon estat.

És clar que sí. A Almendrola no utilitzem cap ingredient que sigui d’origen animal i, per tant, tots els nostres productes són 100 % vegetals i 100 % aptes per a vegetarians i vegans.

Més FAQs